Brots: Concurs Fotogràfic “Terra Meua”

Concurs fotogràfic de Brots

CONCURS POPULAR de fotografies dels camps, horts, paisatges i espais rurals del terme d’Ulldecona, obert a tot el públic, resident a la comarca del Montsià, que vulgui participar amb el propòsit d’animar a la població a explorar
els espais rurals del nostre voltant i reflexionar sobre la nostra relació amb la terra,
l’origen dels aliments i els lligams que ens vincula a aquest paisatge.

Participació gratuïta. Hi haurà un PREMI valorat en 100€ per a cadascuna de les 3 categories.
Homenatge als Horts · El Llegat de la Pagesia · Collita Feta, Panxa Satisfeta

BASES


Els participants s’han de registrar pel concurs abans de la data màxima del 30 de maig al número de WhatsApp: +34 663 33 52 78 i han de ser residents dins de la comarca del Montsià. (Els menors d’edat han de tindre l’autorització dels seus pares o tutors legals per a poder participar.)

Es poden presentar fins a un màxim de 3 fotografies per participant, podent-se competir en les 3 categories de forma indiferent.
(per exemple: 1 per cada categoria, 2 en només una categoria…etc. )

Les fotos s’han d’enviar abans de la data màxima del 15 de juny, 2023, en format digital, JPEG, PDF o PNG, amb la màxima resolució possible, a l’organització per correu electrònic, a l’adreça BROTS@BROTSCOMUNITAT.COM una vegada que el participant s’hagi inscrit al concurs.

S’ha d’especificar a quina categoria es presenta cada foto i s’han d’identificar amb el nom del participant i el número d’inscripció que es donarà en el moment de fer la inscripció. Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre i han de ser originals i inèdites,
realitzades pel participant dins del terme d’Ulldecona.

Es farà una primera votació popular a través de Facebook i Instagram, des del 22 de juny fins al 7 de juliol a les 20.00 h, de totes les fotos presentades a cada categoria. Per aconseguir més puntuació recomanem que ens indiqueu el vostre ID d’Instagram i de Facebook per a poder-vos mencionar i també us animem a compartir la publicació de @brots_comunitat amb les vostres fotografies
als vostres contactes, amics i familiars, per així poder obtenir més puntuació.

Les 5 fotos de cada una de les categories amb més “m’agrades” a les xarxes socials, passaran a la semifinal que se celebrarà el dia 22 de juliol, 2023 a l’Atheneu Ulldeconenc, quan els membres del jurat anunciaran els 3 guanyadors i s’efectuarà l’entrega de premis.

Les fotografies que passen als semifinals s’han d’imprimir pels concursants en paper fotogràfic setinat de 30 cm x 40 cm (com a mínim) i entregar-les a l’organització abans del dia 17 de juliol, 2023 amb tal de poder-les emmarcar i exposar-les.

Els premis s’han de recollir personalment pel participant el mateix dia 22 de juliol. En el cas d’absència d’algun participant guanyador, s’atorgarà el títol de fotografia guanyadora a un altre participant, segons el criteri del jurat. En finalitzar el concurs, les fotografies impreses seran tornades als concursants. (Més informació aviat sobre l’horari de l’exposició dels semifinalistes)

CONDICIONS ADDICIONALS:

Totes les fotos lliurades a l’organització de BROTS COMUNITAT en format digital, amb la finalitat de participar en aquest concurs, s’han de cedir de forma voluntària, gratuïta i sense drets d’autor, per a ús publicitari i promocional il·limitat de l’entitat organitzadora.

Descarrega les bases al següent enllaç:

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca