Pedalant-Expedició Artística

PEDALANT: Expedició Artística en busca d’una nova perspectiva del patrimoni, la cultura i l’entorn rural d’Ulldecona a través de l’art.

Que és l’Art Participatiu?

L’Art Participatiu és una experiència artística col·lectiva amb una missió. L’objectiu és que a traves del dibuix, la pintura, les paraules i l’expressió artística, plasmem i compartim la interpretació personal de cadascú dels espais que visitarem durant la nostra expedició. Durant esta expedició i les properes que realitzarem, volem crear una recopilació de  les diferents interpretacions artístiques del nostre entorn. Obres creades “in situ” que expressen com percebem el paisatge que ens envolta.

1a Expedició 12 d’octubre

En la primera Expedició Artística de PEDALANT anirem per una ruta fàcil que tothom pot realitzar en bicicleta de passeig, analitzant els diferents llocs que senyalarem pel camí, fins a l’espai on es farà el pícnic. Podeu vindre amb la vostra pròpia bicicleta o,en el cas que no disposeu d’una, podeu agafar el pac que inclou la bicicleta de lloguer (mes a baix teniu els preus).

LLOC de SORTIDA: La placeta al costat de “Entre Té” a les 10.30h, dilluns dia 12/10/2020

DATA MÀXMA per fer la reserva: 07/10/2020 – PLACES LIMITADES

Vegetació

Que necessitem?

És necessari que cadascú porti el material per realitzar la seva obra; quadren de dibuix, llapis, carbonets, pintures, càmera de fotos…etc.  tot el que creieu que podeu necessitar per poder expressar la vostra creativitat (tenint en conte que heu de portar-ho en bicicleta).

Pintures

Picnic de “Lo Paseo

A mig dia, per arodonir la expedició artística, gaudirem d’un deliciós pícnic que ens prepararà “Lo Paseo”, un restaurant d’Ulldecona situat al Passeig de l’Estació i que aposta per una cuina de temporada y proximitat. Aquí baix trobareu lo menú. Si teniu alguna intolerància o al·lèrgia, nomes cal que ho indiqueu a l’hora de fer la vostra reserva i ho tindrem en conte.

Restaurant Lo Paseo

Menú:

Ensaladilla amb remolatxa, carbassa i anxoves amb maionesa de kimchi

Minitruita de carbassó i botifarra d’arròs amb salsa de tomaca i teriyaki

Sandvitx amb pastanaga, col lombarda, pollastre a baixa temperatura i salsa romesco

Crep de xocolata amb avellanes de Reus

(inclou aigua, vi i refrecs)

Per a més informació sobre la expedició artística i reserves truqueu al 663 33 52 78 o passeu per la botiga de Entre Té.